Outfit: Comfortabel onderweg met Eastpak

fashionmoodboard eastpak
We wonen nu drie maanden in ons nieuwe huis en zodra het kan gaan we erop uit om onze nieuwe buurt te verkennen. Comfortabele outfit inclusief Eastpak tas om uit te testen. Het liefst op de fiets, want dat is Γ©n goed voor het milieu en ook voor ons uiteraard. Zoals je ziet heb ik mijn oude stadsfiets nog, niet ultra comfortabel maar hij doet zijn werk. Het was best een stuk fietsen naar Soesterberg, waar de oude vliegbasis is. Helaas was de startbaan niet volledig toegankelijk door het broedseizoen van de vogels maar het was alsnog erg gaaf om over het terrein te fietsen.

Van THEBAGSTOREΒ mocht ik een Eastpak tas reviewen en het leek me leuk om mijn rugzak te testen als een comfortabel en fashionable item wat je kan gebruiken als je op pad gaat. De tas is groot genoeg voor mijn spiegel reflex camera, een extra kledingstuk en mijn dagelijkse items zoals mijn portemonnee en telefoon. Sowieso is formaat nooit een probleem bij Eastpak, ik had vroeger altijd een schooltas van dit merk en echt alles ging erin. Groot genoeg dus maar toch absoluut niet zwaar en zeer comfortabel om te dragen. Ik heb nogal snel last van mijn schouders maar met dit model niet. De Eastpak rugzak is perfect dus voor een dagje erop uit. Ik ben ook helemaal verliefd op de print, wat jullie?

Ook de vliegbasis van Soesterberg kan ik aanraden. Inmiddels is de startbaan geopend en kan je dus met je fiets over de baan heen gaan, echt te gek! De omgeving is ook prachtig; het veld wordt omringt door bossen en heide. Op dit moment natuurlijk helemaal mooi met de schitterende paarse kleur.
fashionmoodboard eastpak

fashionmoodboard eastpak

fashionmoodboard eastpak

fashionmoodboard eastpak

fashionmoodboard eastpak

fashionmoodboard eastpak

Handtekening Shalane

Related Posts

fall outfit monki

Outfit: Basic monki items

(1) comment

Geef een reactie