OUTFIT: Denim rokje

fashionmoodboard denim rokje
Ik zag hem al bij verschillende bloggers; het denim rokje op allerlei manieren gecombineerd. Ook Olivia Palermo weet hem altijd weer prachtig te combineren, kijk haar eigen blogpost over de denim rok hier en voor een outfit van Olivia met een gelijkwaardig rokje klik hier. Voor mijn outfit besloot ik het simpel te houden met een schattig kanten topje van Zara welke nu in de sale is voor 20 euro. Daaronder witte sandaaltjes van de Primark. Ook besloot ik weer eens mijn favoriete tas te dragen, de mochila tas. Ik heb deze tas al op veel reizen meegenomen, onder andere naar Zuid Afrika waar ik hem droeg bij de panorama route. Ook nam ik hem mee naar Koh Lanta in Thailand, waar het de ideale strandtas was. Tijdens festivals doet deze tas het ook altijd goed. Anyway, genoeg over de outfit. Hopelijk vinden jullie hem leuk 🙂


xoxo
Shalane

Outfit

Rokje – Primark
Top – Zara
Sandalen – Primark
Zonnebril – H&M
Tas – Mymochilafashionmoodboard denim rokje
fashionmoodboard denim rokje
fashionmoodboard denim rokje
fashionmoodboard denim rokje
fashionmoodboard denim rokje
fashionmoodboard denim rokje
Zara topje / Primark denim rokje / Primark sandaaltjes / mymochila tas

Handtekening Shalane

Related Posts

fashionmoodboard-outfit-playsuit-zara1

OUTFIT: Playsuit Zara

(2) comments

Geef een reactie