Outfit: Een nieuw begin

fashionmoodboard nieuw begin
Hallo lieve allemaal,

Deze outfit staat voor een nieuw begin, na lange tijd van afwezigheid op mijn blog. Na het verlies van mijn lieve moeder stond mijn hoofd niet naar het bloggen. Het is een moeilijke periode en ik mis haar verschrikkelijk. Zoals sommige van jullie wel weten was mijn moeder mijn grootste fan. Al zes jaar lang las ze elke blogpost en heeft ze het grootste gedeelte van mijn outfit foto’s gemaakt. Dit was de allerlaatste outfit post van haar hand. Het is al enige tijd geleden, de foto’s dateren van eind 2015. Ze vond vooral mijn “it girl” shirt van Lofty Manner helemaal te gek, zeker in combinatie met het veren jasje. Om heel stiekem toe te geven hielp mijn moeder me ook behoorlijk vaak met het kiezen van outfits. Ze gaf haar mening, waardoor ik soms op het laatste moment toch iets anders aantrok. Ook hield ze van wat “stoerdere” outfits, deze laarsjes waren bijvoorbeeld ook een tip van haar hand.

Dus ja, “een nieuw begin”. Wat betekend dit eigenlijk? Ik blog weer in het Nederlands zoals jullie zien. Na zo’n zes jaar in het engels te hebben geschreven wil ik wat dichter bij mezelf blijven. Ik kan me makkelijker uiten in het Nederlands en op deze manier mijn blog een wat meer persoonlijke tint geven. Er staan ook flink wat veranderingen voor de deur; fashion zal niet meer de overhand gaan hebben hier op The Fashion Moodboard. Het wordt een combinatie van reizen, interieur, tips en natuurlijk nog wel een klein stukje mode. Geen dagelijkse outfit posts meer, maar wekelijkse. Meer reisverhalen, meer tips in Nederland, meer interieur. Daarnaast hebben mijn vriend en ik samen een huis gekocht buiten de stad. Volgende maand zullen we ons appartement hier in Utrecht omruilen voor een mooie woning in een dorp. Stay tuned!

fashionmoodboard lofty manner
fashionmoodboard nieuw begin
fashionmoodboard nieuw begin
fashionmoodboard nieuw begin
fashionmoodboard nieuw begin
fashionmoodboard nieuw begin
Lofty Manner t-shirt // H&M leren shorts // H&M laarsjes // H&M hoedje // Jasje van onbekend merk

Handtekening Shalane

Related Posts

(5) comments

Geef een reactie